Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Impregnace na textilní sedačky Zobrazit větší

Impregnace na textilní sedačky 400 ml

  • Dotaz na zboží
  • Dotaz na zboží

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Zavřít nebo  

    S impregnací INPRODUCTS si domácí relax užijete na maximum. Díky impregnačnímu roztoku zůstanou čisté a v suchu vaše křesla, židle s polstrováním, sedací soupravy i autosedačky. Roztokem nemusíte chránit pouze různé typy sedaček, ale i koberce, zahradní sezení nebo nejrůznější dekorace. Tenký film křemíkových nanočástic zabrání provlhnutí a prodlouží životnost vašeho domácího vybavení o několik let.

    Stačí pak kliknout na tlačítko KOUPIT a Impregnace na textilní sedačky 400 ML bude připravena k zakoupení. Termín dodání do 3 dnů od objednávky.

    Více informací

    Více informací

    Impregnace na textilní sedačky 400 ml

    Zamezí ulpívání nečistot

    Roztok vytvoří na povrchu látky ochrannou křemíkovou vrstvu. Ta odpuzuje vodu i nečistoty, brání vzniku nevzhledných skvrn od jídla, sladkých nápojů nebo domácích mazlíčků.

    Bez barvy a zápachu
    Zatímco konkurence používá organická rozpouštědla, základem přípravků Inproducts je voda. Díky tomu je sprej bezbarvý a bez zápachu, není zdraví škodlivý a můžete jej bez obav použít i v uzavřených prostorách.

    Chrání proti UV záření
    Vrstva nanočástic brání tkaninu sedaček před poškozením slunečními paprsky. Díky tomu vám outdoorové vybavení vydrží mnohem déle.

    Jak sprej používat?

    Přípravek Inproducts nanášejte na vyčištěnou, suchou tkaninu. Před použitím sprej důkladně protřepejte.

    1. Roztok nanášejte souvislou vrstvou ze vzdálenost 10 až 20 cm. Při aplikaci na nesavý materiál rozetřete roztok po látce houbičkou.
    2. Po nanesení vyčkejte 24 hodin – během této doby se na povrchu vytvoří ochranná křemíková vrstva. Během schnutí umístěte ošetřovaný předmět do větraných prostor.

    Nádobku s roztokem skladujte při teplotách 3 až 30 °C. Při poklesu teploty pod 3 °C a zamrznutí roztoku dochází k jeho znehodnocení.

    Technické vlastnosti:

    zachování ochrany proti vodě, nečistotám a soli až na 3 měsíce (dle intenzity používání vybavení) nebo až 10 pracích cyklů, spotřeba: 25 až 100 ml na 1 m2 – v závislosti na absorpčních vlastnostech materiálu, doba použitelnosti: minimálně 2 roky od data výroby, obsah balení:  400 ml.

    Složení:

    Disperzní produkt modifikovaných, křemíkových nanočástic ve vodném roztoku. Produkty řady Inproducts jsou bezpečné pro zdraví i vodní prostředí.

    Prémiové impregnace INPRODUCTS na textil a kůži chrání před vlhkostí, znečištěním a zvyšují odolnost látek. Díky svým dokonalým vlastnostem nemění přirozenou prodyšnost a pružnost materiálu.

    30 dalších produktů ve stejné kategorii:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: