Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Flexibilní bydlení neboli stůl pro každou příležitost

Flexibilní bydlení neboli stůl pro každou příležitost

Pokud byste si chtěli opravdu užít dřevěný jídelní a úložný nábytek, pak se vám to podaří se značkou Skovby – dánského výrobce, v ČR prodávaného jen u nás ve SKANFORT. Skovby a především její výrobky jsou synonymem několika skvělých věcí: chytrá (a často patentovaná) technická řešení, líbivý design, flexibilita nábytku, precizní řemeslné umění. Stoly jsou předurčeny k všestrannému použití. Plní funkci jídelního stolu v domácnosti stejně dobře jako funkci jednacího stolu ve firemním prostorách. Promyšlená konstrukce umožňuje neuvěřitelnou flexibilitu: jeden stůl dokáže hostit od 6 do 20 osob. Další jejich silná stránka spočívá ve stylové univerzálnosti. Výběrem přírodního dřeva se skvěle hodí do klasického severského interiéru. Pokud se však stůl „oblékne“ do bílého laminátu nebo černého nano laminátu, umí být centrem moderního městského bytu.

 Lahůdkou jsou pak výškově nastavitelný stůl. Zvládne snad všechno. Snídani, občerstvení. Je to pracovní centr, u kterého lze sedět i stát. Stůl pro děti a jejich domácí úkoly nebo hry. Vše funguje elektricky, ovšem bez kabelů. Stůl má zabudovaný dobíjecí akumulátor.

 Pohodlí je nezbytným kritériem při výběru židle k jídelnímu nebo jednacímu stolu. Ucelená řada židlí Skovby Vám toto pohodlí zajistí a spolehnout se můžete na tradiční dánskou kvalitu. Máte na výběr ze 60 potahových látek nebo kůží, je možné volit mezi dřevěnou nebo kovovou konstrukcí. Podobně jako u stolů můžete vhodnou kombinací těchto materiálů získat klasický, tradiční vzhled židle, nebo také velmi moderní. A pokud byste si nedokázali vybrat z nabídky potahových barev, je možné při výrobě použít i Vaši vlastní.

 Stejnou kvalitu zpracování a krásný design můžete očekávat také u širokého výběru úložného nábytku. Prostorné komody, knihovny a vitríny nabízejí možnost výběru zavíracích nebo posuvných dvířek ze dřeva či skla. K dispozici je 13 různých povrchových úprav dřeva.

Sestavením jednotlivých kusů nábytku Skovby je možné zkrášlit nejen jídelní a obývací část domu či bytu v jednotném stylu. Užijte si dánské řemeslné umění, které se v této rodinné firmě skutečně dědí z otce na syna. Zastavte se v naší prodejně SKANFORT. S naším osobním přístupem a šálkem kávy nebo čaje poznejte blíže tuto severskou designovou klasiku.