Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Rozhodování o samotném potahu...

Rozhodování o samotném potahu...

Výběr čalouněného nábytku je často náročnou záležitostí a před koupí se každý zájemce musí rozhodnout o několika věcech. Například u sedačky: jaký design se mu nejvíce líbí a také jak bude daný design ladit s ostatním nábytkem a vybavením v místnosti. Musí pochopitelně myslet na rozměry, aby se nábytek vměstnal do určeného prostoru. Při nespočtu možných kombinací u modulových sedaček je lepší raději dvakrát počítat. Stejně důležitá je volba tuhosti sedáku a opěrných částí, aby sedačka splnila svůj hlavní cíl – pohodlné sezení. Dále, jaký typ a barva nohou se bude nejvíce hodit. A pak přichází na řadu poslední „maličkost“ – výběr potahu.

 

Rozhodování o samotném potahu také není jednoduché. Aby byl výsledek co nejlepší, je potřeba najít optimální kombinaci několika vlastností: barvy, vzoru, hebkosti nebo naopak drsnosti na dotek, mechanické odolnosti, snadnosti čištění a ceny. Aby si zákazník mohl vybrat podle svých představ, máme ve SKANFORT k dispozici pro sedačky Furninova a křesla CONFORM mnoho látek v několika cenových úrovních. Nabízejí pestrou paletu barev a vzorů i různých typů struktury. Jsou mezi nimi některé speciální řady.

 

STONEWASH – tyto látky procházejí speciálním zpracováním díky vyprání s kameny. Taková látka dodá každé sedačce unikátní vzhled díky své barevné nerovnoměrnosti. Je utkaná v poměru 60% bavlna a 40% len. Populární vyšisované džíny vznikají podobným procesem.

 

EASY CARE – zpomaluje prosáknutí tekutin a proniknutí nečistot do struktury látky. Při pošpinění lze látku očistit s použitím hadříku a vody. U většího znečištění lze potah vyprat v pračce při teplotách do 40C. Polyesterové vlákno zajišťuje extra odolnost proti otěru (hodnota Martindale je 84.000), současně je látka na dotek hebká.

EFFICIENCY – látka se vyrábí ekologicky šetrným způsobem a nabízí nadstandardní odolnost spolu se snadnou údržbou a čištěním. Odolnost je zajištěna dvojitým tkaním, v dalším procesu látka získává vysokou jemnost. Nečistoty se dají jednoduše odstranit hadříkem a mýdlovou vodou, nebo je možné potah prát v pračce na 30C.

 I přes zmíněné speciální vlastnosti vybraných látek existuje univerzální možnost, jak zvládnout i významné znečištění. U většiny sedaček Furninova jsou sedací i opěrné polštáře plnohodnotně potáhnuty z obou stran a lze tak v případě nouze polštář jednoduše obrátit a máte ještě jednu šanci si udržet vzhled sedačky takový, jaký byl na začátku