Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Rozkládací jídelní stůl Orion classic Drop Leaf Ořech Daiva Casa

  • Dotaz na zboží
  • Dotaz na zboží

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Zavřít nebo  

    Náhledový obrázek je pouze ilustrativní.

    Specifikace:

    Rozměry: 51-100 x 101 x 76 cm

    Materiál desky: MDF + dýha

    Materiál nohou: z masivního dřeva - baltská bříza

    Barva top: ořech

    Barva nohou: ořech

    Vzorky všech odstínů dřeva si můžete prohlédnout v naší prodejně SKANFORT

    V případě jakýchkoliv dotazů zavolejte nám na tel. číslo 776 622 552 nebo nám pošlete email na adresu mailbox@skanfort.com

    Popis produktu

    Krásný skandinávský designový stůl s velkými schopnostmi je efektivním praktickým řešením do malého prostoru, kde je každý centimetr zásadní. Kompaktní a stylový ve složeném stavu se v rozloženém stavu promění v plnohodnotný prostorný jídelní stůl, který pohodlně pojme čtyři osoby.
    Fully Woody - deska stolu a rám stolu jsou vyrobeny z pravého masivního dřeva - baltské břízy. Pro dokonalý výhled Stolová deska z masivního březového dřeva. Žádné díly z MDF nebo jiných druhů dřeva! Žádné levné gumové dřevo! POUZE SKUTEČNĚ TVRDÉ DŘEVO s nádhernou přírodní kresbou dřeva.
    Dřevěný kuchyňský stůl s jednoduchým designem bude skvělým doplňkem každé domácnosti
    Kuchyňský stůl Orion zabalený v pevném kartonu pro bezpečné doručení
    Tento moderní stůl do kuchyně vyžaduje jednoduchou montáž – je to jednodušší, než byste čekali – vše, co potřebujete, je v krabici.

    Současný design Orion Drop Leaf Table od DAIVA CASA z nejnovější kolekce dodá vašemu domovu dokonalý vzhled. Výhody masivního březového nábytku.

    Březový nábytek je standardem poměru ceny a kvality.

    Bezpečnost. Bříza je jedním z nejčistších druhů dřeva. Nevylučuje pachy a blahodárně působí na atmosféru místnosti. Přírodní materiál také pomáhá čistit vzduch od škodlivých látek a je hypoalergenní.

    Atraktivní barva a ušlechtilý vzhled. Textura březového dřeva dodává nábytku estetický a příjemný vzhled. Se světlým odstínem, blízkým zlatému, takový nábytek vypadá aristokraticky a dodává místnosti útulnost.

    Silný a tvrdý. Z hlediska stability a spolehlivosti není březový nábytek horší než buk a dub. Výrobky z tohoto druhu dřeva budou majiteli spolehlivě sloužit po mnoho let.

    DAIVA Casa - každý kus nábytku vypráví svůj příběh a dodává kouzlo vašemu domovu.

    30 dalších produktů ve stejné kategorii: